Luther si Katharina

Luther si Katharina

Luther si Katharina

  • Editura:Scriptum
  • Cod produs:SCR081
  • Autor: Jody Hedlund
  • Numar Pagini: 414
  • Format: 14.5 x 20.5 cm
  • Limba: Romana
  • Disponibilitate:テ始 Stoc
  • 45,00 Lei


Un roman al dragostei si al rebeliunii


Premiul Christy pentru cel mai bun roman istoric.


Istoria, povestea de dragoste si credinta profunda din acest roman sunt impletite toate cu atata maiestrie.
窶乃amera AlexanderEa o calugarita de vita nobila. El, un eretic, un reformator, un proscris al sfantului Imperiu Roman.
Luther si Katharina este o poveste de dragoste induiosatoare amplaツュsata in contextul turbulent al Reformei Protestante din secolul al XVI-lea. Pe alocuri iti sfasie inima sau te lasa cu respiratia taiata, insa cititorii vor fi captivati atat de povestea de dragoste, cat si de detaliile istorice intretesute cu pricepere in fiecare capitol!
In ciuda unei perioade tumultoase din istoria Bisericii si a unor circumstante descurajatoare, Martin Luther si sotia sa, Katharina, s-au bucurat de mai bine de douazeci de ani de casnicie, cu toate ca nimeni nu le-ar fi dat vreo sansa, avand in vedere statutul si perspectiva lor atat de diferite. Luther a iubit-o pe Katharina din toata inima, iar Katharina i-a fost alaturi lui Luther, l-a incurajat si l-a sustinut sa devina unul dintre cei mai mari reformatori ai lumii crestine.


 


Despre autoare


Jody Hedlund este autoarea unor lucrari consideツュrate bestselleruri si castigatoarea mai multor premii. Jody provine dintr-un mediu luteran, atat tatal, cat si unchiul ei fiind pastori luterani, si a fost intotdeauna fascinata de viata lui Martin Luther. Hedlund se remarca prin scrierile ei in care readuce la viata femei din trecutul uitat. Pasiunea ei este cartea, langa o ceasca de cafea si o ciocolata. Locuieste in Midland, Michigan, impreuna cu sotul ei si cei cinci copii ai lor.


Autor
Autor Jody Hedlund
Format
Format 14.5 x 20.5 cm
Nr. Pagini
Nr. Pagini 414

Spune-ナ」i opinia

Notト: Codul HTML este citit ca ナ殃 text!
    Rトブ           Bun
Captcha

Mai multe cトビネ嬖 de la acelaネ冓 autor

Newton si Polly

Newton si Polly

50,00 Lei