Livrare in afara Romaniei

Livrarea produselor achizitionate de pe site-ul www.liferomania.ro

In afara Romaniei


Atunci cand efectuati o comanda pe platforma www.liferomania.ro si doriti livrarea produselor in afara granitelor Romaniei, compania noastra va ofera posibilitatea expedierii acestora prin posta romana, sau prin orice alt curier agreat de dvs.

Modalitatea de transport implementata pe site-ul nostru este prin Posta Romana.

Daca doriti livrarea printr-un curier diferit de Posta Romana, cum ar fi Romfour Tour, Tarsin, Atlassib, Filadelfia, etc. atunci la observatii faceti aceasta mentiune si NU ACHITATI nimic, ci doar plasati comanda, si poi veti primi un mail cu costul final si cu optiunile de plata - inclusiv card bancar.


Dupa ce ati ales produsele pe care doriti sa le achizitionati, mergeti la finalizare comanda si acolo alegeti adresa de livrare. In functie de tara aleasa ca si destinatie si greutatea coletului vi se vor calcula automat taxele de livrare. Termenul de livrare prin Posta Romana este cuprins intre 3-21 zile lucratoare, in functie de destinatie. Dupa expedierea comenzii veti primi un email din partea companiei noastre cu un cod de urmarire al coletului dvs, la adresa https://ro.trackitonline.ru/

Pentru a va putea fi livrat coletul, dvs trebuie sa efectuati plata produselor achizitionate.

Aveti posibilitatea achitarii produselor achizitionare prin urmatoarele modalitati:

1. Cardul bancar – Plata online cu cardul, Visa, Mastercard, American Express, etc. Toate platile online cu cardul sunt procesate de catre MobilPay in deplina siguranta, daca alegeti sa platiti cu cardul, dupa ce ati finalizat comanda veti fi redirectionat catre o pagina securizata de la Mobilpay/Netopia unde veti introduce detaliile platii.

2. Transfer bancar, in conturile noastre. Vei primi toate informatiile necesare cand selectezi Transfer Bancar ca modalitate de plata.

Datele necesare transferului bancar sunt urmatoarele:

Life Publishers International SRL

Adresa sediu social: Ioan Corneli, nr 4, Oradea, Bihor, Romania

CUI RO6157919

Banca BANCA COMERCIALA ROMANA

RON - RO82RNCB0032046491960001

EURO - RO71RNCB0032046491960005

USD - RO55RNCB0032046491960002

SWIFT: RNCBROBU

Adresa bancii: BCR Oradea, str. Dimitrie Cantemir, nr. 2C, Oradea, Romania


3. Paypal. Pentru a putea plati cu cardul PayPal trebuie sa alegeti moneda EURO sau USD.

In Europa, livrarea se poate face si prin curieri Romfour Tour (livrare direct al domiciliu in Germania, Anglia, Franta, Belgia), Atlassib, Tabita Tour, Tarsin.

Produsele se livreaza in limita stocului disponibil. Desi ne straduim sa avem actualizate la zi informatiile pe site, se poate intampla ca unele titluri/produse sa nu fie disponibile, chiar daca, pe site apar in stoc. In acest caz veti fi instiintat si, numai daca doriti, puteti inlocui produsul cu unul asemanator. Termenele de livrare mentionate nu depind numai de noi ci si de furnizorii si de curierii nostri.

Pentru orice comunicare cu platforma www.liferomania.ro va rugam sa folositi adresa de email: edituralife@gmail.com sau comenzi@liferomania.ro sau la unul din numerele de telefon afisate