Sfinteasca-se numele tau

Sfinteasca-se numele tau

Sfinteasca-se numele tau

  • 21,00 Lei


Scopul cu care am scris aceasta carte a fost sa ajung sa cunosc cu inima numele lui Dumnezeu.

Am dorit o revelatie a numelor Sale la un nivel personal sa-mi insusesc pe deplin intelesul lor, nu doar de dragul unei cunoasteri teologice, dar mai ales in folosul umblarii mele zilnice impreuna cu El.

Fiecare Nume al lui Dumnezeu descopera o trasatura definitorie a naturii si caracterului Domnului nostru in relatia Sa cu poporul Sau.

Cercetand Scriptura, am observat ca Dumnezeu i-a revelat aceste nume doar in masura in care poporul Sau a avut nevoie de ele in cele mai adanci crize ale lor. Astfel mi-am dat seama ca tot asa doresc si eu sa ajung sa cunosc natura Domnului meu, sa-I cunosc gandurile pe care le are pentru noi, poporul Lui, in cele mai disperate situatii in care ne-am afla.

Am ales asadar ca in aceste pagini sa exporez zece dintre Numele lui Dumnezeu, care sunt cele mai relevante pentru perioadele mele de incercare si criza. Cu alte cuvinte, aceasta carte este pentru fiecare credincios aflat in suferinta si care are nevoie de siguranta si nadejde in timpul incercarilor sale. Si, dupa parerea mea, din aceasta categorie fac parte toti ucenicii devotati ai lui Isus Cristos. Scriptura ne arata lamurit ca, datorita dedicarii noastre pentru Domnul, vom fi trecuti prin foc. Si tocmai acesta este motivul principal pentru care Dumnezeu Si-a revelat Numele poporului Sau pentru a-i incuraja, pentru a le da speranta si putere de viata. Tot astfel, am convingerea ca, in timp ce vei citi aceasta carte, la un moment dat vei gasi tu insuti un cuvant special de imbarbatare.

     David Wilkerson

CUPRINS

Introducere

Capitolul 1: El-Elion, El-Saddai, Iehova-Iire

Capitolul 2: Iehova-Rofi, Iehova-Makke

Capitolul 3: Iehova-Nissi

Capitolul 4: Iehova-Savaot

Capitolul 5: Iehova-Salom

Capitolul 6: Iehova-Tidkenu

Capitolul 7: Iehova-Samma

Capitolul 8: Iehova-Roii

Capitolul 9: Emanuel

Capitolul 10: Numele Lui este Iertare

Capitolul 11: Cristos, Mijlocitorul nostru

Autor
Autor David Wilkerson
Format
Format 13.5 x 20.5 cm
Nr. Pagini
Nr. Pagini 239

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
Captcha

Mai multe cărți de la același autor

Crucea si pumnalul

Crucea si pumnalul

21,00 Lei

Simti ca vrei sa renunti
Sunati din trambita
Viziunea apocaliptica