In 1946, LIFE Publishers International a inceput sa publice literatura crestina in spaniola. In deceniile care au urmat, LIFE (cunoscuta si sub numele de Editura VIDA) a ajuns sa fie unul dintre producatorii principali de literatura evanghelica in spaniola, franceza si portugheza.


Cu mai multi ani in urma, conducerea LIFE Publishers a hotarat sa-si concentreze eforturile pentru publicarea de literatura crestina in Rusia si Europa de Rasarit. Incepand din 1992, peste 80 de milioane de exemplare din Cartea vietii, o carte cu texte biblice pentru copii, au fost distribuite in scolile publice de pe tot cuprinsul Rusiei si Ucrainei. Iin prezent, aceasta distributie este realizata sub conducerea organizatiei Book of Hope International.)


LIFE Publishers tipareste si distribuie literatura crestina in limbile: romana, rusa, ucrainiana si poloneza, si are birouri in Oradea (Romania), Moscova (Rusia), Minsk (Belarus), Kiev (Ucraina) si Gdanzk (Polonia).


Literatura crestina este unul dintre instrumentele importante pe care Dumnezeu le foloseste astazi pentru a prezenta oamenilor Evanghelia, Vestea buna a impacarii lor cu Creatorul nostru, si de a-i incuraja pe credinciosi. Noi credem ca sarcina publicarii adevarului lui Dumnezeu este vitala pentru cresterea Bisericii. Credem de asemenea in puterea paginii tiparite de a schimba inimile oamenilor si de a-i ajuta sa se impace cu Dumnezeu. Viziunea noastra este sa PUBLICAM CUVANTUL astfel incat inimile romanilor sa poata fi indreptate spre Dumnezeu si dragostea Sa.


Astfel sunt producatori si distribuitori in limba romana a Bibliei de studiu pentru o viata deplina, precum si a Bibliei de studiu pentru copii.


Pentru mai multe informatii si pentru a primi o brosura gratuita care sa va prezinte mai detaliat publicatiile noastre va rugam sa contactati biroul LIFE Publishers din Oradea. Pentru noi este un privilegiu sa putem oferi cititorilor seriosi, lucratorilor si potentialilor distribuitori publicatii crestine de calitate.