Familii pentru Rai

Familii pentru Rai

Familii pentru Rai

  • 24,00 Lei

Familiile din prima carte de istorie a Bisericii crestine pot constitui avertismente sau exemple spre invatatura noastra.

Pot fi asezate in antiteza doua familii: prima consemnata in capitolul 5, si urmatoarea umple capitolul 10 al cartii Faptele apostolilor. Aceste familii sunt reprezentative pentru cele doua destine posibile. Familia din capitolul 5 are un final nefericit, iar cea din capitolul 10 are ca destinatie raiul si fericirea. Desi au trait aproximativ in acelasi mediu cultural-economic, destinele lor au fost net diferite, datorita alegerilor lor spirituale.

Anania si Safira erau in evidentele membrale ale Bisericii primare, dar au fost aspru pedepsiti pentru minciuna, lacomia si, mai ales, pentru lipsa subordonarii autoritatii bisericesti.

Cea de a doua familie constituie un exemplu demn de urmat, este vorba despre familia sutasului Corneliu …

Cititori dragi, fiti oameni duhovnicesti, duceti pana la capat mantuirea voastra cu frica si cutremur, cautati partasia oamenilor maturi spirituali chiar daca veti avea de suferit in aceasta lume religioasa, care este fara Dumnezeul cel adevarat si Evanghelia Lui. „

Cine va rabda pâna la sfarsit va fi mântuit” a spus Isus. – fragment din cartea Familii pentru Rai

Autor
Autor Augustin Cornel Miclea
Format
Format 14.5 x 20 cm
Nr. Pagini
Nr. Pagini 236

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
Captcha