Jurnalul unei inimi zdrobite

Jurnalul unei inimi zdrobite

Jurnalul unei inimi zdrobite

  • 25,00 Lei

Inima zdrobita care sta langa tine in biserica poate fi femeia care se lupta cu cancerul de san.

Sau barbatul de varsta mijlocie, de la celalalt capat al randului, care se lupta cu alcoolismul ce i-a distrus familia.

Sau poate ca inima zdrobita este chiar inima ta.

Un lucru este cert:

Fiecare om isi are propria poveste de viata, iar acea poveste nu este intotdeauna placuta. Dar Dumnezeu stie cum sa scrie povestile noastre de viata cu o cerneala rascumparatoare si El poate vindeca inimile noastre zdrobite.

Ruth Graham a descoperit printr-o experienta amara ca Dumnezeu Isi face lucrarea mareata in mijlocul ruinelor din vietile noastre. Jurnalul unei inimi zdrobite este o analiza personala profunda si onesta a modului in care adevarurile Bibliei se transpun in realitatile circumstantelor noastre. Cartea este si o descoperire a modului in care un Dumnezeu iubitor si credincios ne imbratiseaza in durerea noastra, transformand chiar si esecurile noastre in surse de binecuvantari neasteptate.

Cu simplitate si onestitate, Ruth isi impartaseste viata marcata de divort, depresie si rusine; experientele sfasietoare ca parinte si incercarile sovaielnice de a face alegeri intelepte in urma unor alegeri gresite. Ea ofera o intelegere noua si profunda a Cuvantului lui Dumnezeu tuturor celor care se tem ca faptele lor nu pot fi iertate sau ca zdrobirea lor i-a facut nefolositori pentru Dumnezeu. Inspirandu-se din Scriptura, Ruth ne arata cum sa iesim din izolare, cum sa invatam sa iertam, cum sa cultivam o stare de calm si cum sa renuntam la mastile noastre pentru a deveni autentici.

Ea sugereaza si multe idei folositoare celor care doresc sa ofere ajutor si speranta persoanelor care sufera. Cartea furnizeaza aplicatii practice prin intermediul unor rubrici ca Lucruri de care sa-ti amintesti in momentele dificile, Sfaturi pentru cei carora le pasa si Principii la care sa reflectezi. Daca in aceste pagini va veti recunoaste propria experienta de viata oglindita in cea a fiicei noastre, fie ca si voi sa descoperiti o relatie personala cu acelasi Tata ceresc care continua sa fie taria, mangaierea si bucuria ei. -

    Din Cuvantul inainte al lui Billy Graham

ATENTIE:

Aceasta carte ar trebui citita doar de oameni imperfecti, cu defecte si esecuri, care au neaparat nevoie de harul uimitor al lui Dumnezeu. Iti multumim, Ruth Graham, ca ai avut curajul sa-ti dezgolesti sufletul si apoi sa-i calauzesti pe altii inapoi spre bratele deschise ale lui Dumnezeu.      Philip Yancey, autorul cartii Unde este Dumnezeu cand sufar?

Pentru orice persoana care a cunoscut tragedia infidelitatii si a deciziilor gresite, Ruth isi dezvaluie viata, aratand ca harul lui Dumnezeu ne este de ajuns. 

     Elisabeth Elliot Gren, autoarea cartii Prin portile splendorii

Tineti in mana un instrument care va va ajuta, fie ca suferiti, fie ca incercati sa ajutati pe cineva care sufera. Impartasindu-ne deschis din propriile experiente traumatizante si oferindu-ne idei practice bazate pe adevarul biblic, Ruth Graham ne pune la dispozitie o resursa care ne echipeaza sa cautam deplinatatea si ne conduce in bratele Singurului care ne poate face deplini.

     Dr. Gary Smalley, autorul cartii ADN-ul relatiilor

Aceasta carte trebuie neaparat citita de catre cei care sufera sau care doresc sa contribuie la vindecarea cuiva.

     Dr. Charles Stanley, autorul cartii The Blessings of Brokenness

Autor
Autor Ruth Graham
Format
Format 15x22cm
Nr. Pagini
Nr. Pagini 245

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
Captcha