Intr-o gropa cu un leu intr-o zi cu soare

Intr-o gropa cu un leu intr-o zi cu soare

Intr-o gropa cu un leu intr-o zi cu soare

  • 18,00 Lei

Ca lider si profesor, Mark Batterson este plin de imaginatie, energic, perspicace. Caldura si sinceritatea genuina a lui Mark se revarsa in comunicarea lui, combinand dragostea intensa pentru comunitatea sa, cu dorinta pasionala de a o vedea traindu-si viata pe care Dumnezeu o viseaza pentru ea. Apreciez faptul ca este gata sa riste enorm si sa faca inimaginabilul pentru a atinge cultura noastra cu un mesaj cu adevarat relevant. ED YOUNG PASTOR PRINCIPAL, FELLOWSHIP CHURCH

Mark Batterson este unul dintre liderii tineri extraordinari din Statele Unite. Ca pastor, si-a demonstrat darurile si caracterul prin conducere si predicare. Ca scriitor, transmite intelepciune si speranta, intr-un mod atat de energic si pe intelesul tuturor.

BRIAN MCLAREN AUTOR SI ACTIVIST

Mark Batterson este un om cu picioarele pe pamant si smerit, cu toate acestea, ma impulsioneaza mereu sa ma dezvolt. Il urmez ca lider, il admir ca inovator si il iubesc ca prieten. Mark a devenit una dintre cele mai importante voci ale noii generatii. Orice face el schimba vieti. Citeste aceasta carte si vei intelege ce vreau sa spun.

CRAIG GROESCHEL PASTOR LIFECHURCH.TV, AUTOR AL CARTII CHAZOWN SI CONFESSIONS OF A PASTOR (CONFESIUNILE UNUI PASTOR, N.T.)

Ce-ar fi daca viata pe care ti-o doresti cu adevarat si viitorul pe care Dumnezeu il doreste pentru tine se ascunde chiar in spatele celei mai mari probleme a celui mai cumplit esec a celei mai mari temeri?

CUPRINS

Capitolul 1: Priveste-ti leul in ochi

Capitolul 2: Sortii sunt ciudati

Capitolul 3: Dezvata-te de temeri

Capitolul 4: Schimba-ti perspectiva

Capitolul 5: Incertitudine garantata

Capitolul 6: Sa mergi la sigur e riscant

Capitolul 7: Apuca oportunitatea de coama

Capitolul 8: Importanta de a parea ridicol

Capitolul 9: Dezlantuie vanatorul de lei din tine

Autor
Autor Mark Batterson
Format
Format 13.5 x 20.5 cm
Nr. Pagini
Nr. Pagini 187

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
Captcha

Mai multe cărți de la același autor

Alergarea dupa gasca salbatica
Fauritorul de cercuri
Cercuri de rugaciune in jurul copiilor tai