Ghid de slujire multiculturala

Ghid de slujire multiculturala

Ghid de slujire multiculturala

  • 28,00 Lei

Lumea devine din ce în ce mai pestriţă. Avem tot mai mulţi vecini de diverse etnii care aduc cu ei moşteniri culturale specifice. Însă majoritatea bisericilor continuă să fie omogene sub raport cultural, fără să facă însă posibilă reprezentarea fiecărui trib şi a fiecărei limbi. Ce putem face pentru a sluji mai eficace o societate multiculturală?
David Anderson şi Margarita Cabellon adună laolaltă o echipă de practicieni experimentaţi care prezintă cele mai potrivite strategii pentru o lucrare multiculturală. Ei scot în evidenţă argumentele biblice care propulsează comunitatea culturală la rangul de proiect stabilit de Dumnezeu pentru poporul Său. Lideri importanţi îşi împărtăşesc propria odisee multiculturală şi vin cu sfaturi practice pentru o conducere, o închinare, o misiune, o lucrare cu copiii şi multe alte lucrări cu specific multietnic. Având ca reper lucrarea de pionierat şi experienţa acumulată de Bridgeway Community Church şi BridgeLeader Network, contributorii reuşesc să redea o imagine închegată şi nuanţată a ceea ce presupune o lucrare transculturală dinamică şi plină de har.
 
„Unul dintre secretele cel mai bine tăinuite ale Bisericii de azi este cel privitor la evoluţia bisericii multiculturale. Cartea de faţă va deveni un moment de referinţă în istoria lucrării multiculturale a lui Dumnezeu. Secretul a fost dat în vileag.”
Leonard Sweet, George Fox University, coautor al cărţii Manifest pentru Isus
 
„Minunat! Această carte este de mare utilitate pentru lucrarea multiculturală. Lecţiile valoroase furnizate aici de Anderson şi Cabellon provin dintr-una dintre cele mai de succes biserici multiculturale din ţară... Profitaţi de această lucrare excepţională.”
George Yancey, autorul cărţii Beyond Racial Gridlock
 
„Autorii şi autoarele care contribuie la această carte nu sunt nişte filosofi ai lucrării; ei sunt practicieni competenţi care nu doar că şi-au văzut visul cu ochii, dar vă pot ajuta să puneţi bazele unor biserici multietnice sănătoase, graţie înţelepciunii practice şi a abordării din unghiuri diverse.”
Dr. Mark DeYmaz, director executiv al Mosaix Global Network
 
David A. Anderson este fondator şi pastor senior al Bridgeway Community Church, una dintre bisericile multiculturale de frunte din Columbia, Maryland. Printre cărţile publicate de el se numără: Letters Across the Divide, Multicultural Ministry şi Gracism.
Margarita R. Cabellon este director executiv la BridgeLeader Network. Coordonează programele de instruire şi conferinţele în biserici, companii şi diverse organizaţii.Autor
Autor Editori: David A. Anderson si Margarita R. Cabellon
Format
Format 13.5 x 20.5 cm
Nr. Pagini
Nr. Pagini 180

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
Captcha