O saptamana în Corintul antic

O saptamana în Corintul antic

O saptamana în Corintul antic

  • Editura:Casa Cartii
  • Cod produs:CC233
  • Autor: Ben Witherington III
  • Numar Pagini: 147
  • Dimensiune fișier: 13.5 x 20.5
  • Limba: romana
  • Disponibilitate:Stoc epuizat
  • 16,00 Lei

O povestire a cărei acțiune este plasată în Corint, pe vremea apostolului Pavel
Intriga debutează cu episodul în care Nicanor se întoarce la Corint și se înfățișează înaintea lui Erast, patronul său, dând socoteală de ultimele negustorii de care s-a ocupat la Roma. Fost sclav, Nicanor a păşit pe drumul spre succes, dar ascensiunea lui este presărată cu surprize la tot pasul. Un rival politic de-al lui Erast, care nu se dă în lături de la cele mai mârşave uneltiri, și o nouă religie venită din Răsărit îi tulbură existența.Povestirea lui Nicanor ne poartă, cu ajutorul imaginaţiei, timp de o săptămână prin Corintul lui Pavel, pe străzi și în forum, la piață și în băi, prin ateliere, în villae și într-o locuință în care avem parte de întâlniri cu prieteni mai noi sau mai vechi.
O săptămână în Corintul antic ne introduce în atmosfera socială şi culturală specifică bisericilor întemeiate de Pavel în centre urbane, constituind o captivantă și incitantă alternativă la abordarea obișnuită. Această carte le va plăcea atât specialiştilor, cât și cititorilor obișnuiți, interesați de lumea Noului Testament. Casetele explicative deschid adevărate ferestre către viaţa de zi cu zi din acele vremuri, îmbogățindu-ne perspectiva.
Ben Witherington III ocupă catedra de Noul Testament Jean R. Amos, la Seminarul Teologic Asbury, fiind un specialist recunoscut în domeniu. A scris peste patruzeci de cărți, printre care Conflict and Community in Corinth și cele două volume de teologie a Noului Testament, The Indelible Imagine. Intervine frecvent la radio și televiziune și pe blog, la patheos.com, abordând diverse teme.

Autor
Autor Ben Witherington III
column_1
Column_1 Ben Witherington III
column_10
Column_10 147
column_9
Column_9 13.5 x 20.5 cm
Format
Format 13.5 x 20.5 cm
Nr. Pagini
Nr. Pagini 147

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
Captcha