Chemarea lui Isus

Chemarea lui Isus

Chemarea lui Isus

  • Editura:Imago Dei
  • Cod produs:IMD021
  • Autor: Sarah Young
  • Numar Pagini: 396
  • Format: 14.5 x 20.5 cm
  • Limba: Romana
  • Disponibilitate:Stoc epuizat
  • 34,00 Lei


ISUS TE CHEAMA. TU IL ASCULTI?

Dupa mai multi ani in care si-a facut propriile insemnari in jurnalul ei de rugaciune, misionara Sarah Young a luat hotararea sa acorde mai mult atentie glasului Mantuitorului si a inceput "sa asculte" ceea ce ii spunea El. Cu stiloul in mana, a pornit astfel intr-o calatorie care a schimbat-o pentru totdeauna - pe ea si pe multi altii din intreaga lume.

In aceste pagini impresionante se regasesc cuvinte si versete din Scriptura pe care Isus le-a pus cu drag in inima ei, cuvinte de reincredintare, mangaiere si speranta. Acestea au facut-o sa fie mereu constienta de prezenta Lui si i-au ingaduit sa se bucure de Pacea Sa.

Isus te cheama si pe tine in acelasi fel. Poate ca, asemenea autoarei, si tu ai nevoie sa simti mai intens ca El este alaturi de tine. Sau poate ca te-ai indepartat de El mai mult decat ti-ai imaginat vreodata. In aceasta carte vei gasi devotiunile zilnice din jurnalele lui Young, devotiuni care te pot aduce mai aproape de Cristos si pot schimba timpul petrecut cu El din  monolog in dialog.

Fiecare zi este scrisa ca si cum ti-ar vorbi Insusi Isus. Pentru ca El iti vorbeste. Tu Ii auzi chemarea?

SARAH YOUNG a scris mai multe carti devotionale care ii ajuta pe numerosi oameni - barbati si femei - sa fie tot mai aproape de Cristos. Autoarea detine o diploma in filozofie de la Wellesley si alte doua in psihologie si consiliere de la Tufts, Georgia si Covenant Seminary. Impreuna cu sotul ei, a calatorit mult, consiliind si plantand biserici in Japonia si Australia. In prezent, cei doi slujesc japonezilor care locuiesc in Perth, Australia.

Autor
Autor Sarah Young
Format
Format 14.5 x 20.5 cm
Nr. Pagini
Nr. Pagini 396

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
Captcha