Inainte sa spui "DA"

Inainte sa spui "DA"

Inainte sa spui "DA"

  • 23,00 Lei

Cel mai raspandit manual de consiliere premaritala

Peste o jumatate de milion de exemplare vandute in Statele Unite

Vrei sa te bucuri de o casnicie fericita? Doresti sa cunosti mai multe despre visurile si scopurile pe care persoana iubita le are cu privire la mariajul vostru? "Inainte sa spui 'Da'" iti ofera ocazia perfecta de a afla care sunt asteptarile viitorului tau partener, prezentandu-ti principii testate in timp pentru un parteneriat de o viata. Un parteneriat de care atat tu cat si persoana cu care intri in acesta doriti sa fiti pe deplin multumiti.

Prin studiu interactiv, intrebari care indeamna la reflectie si exemple din viata reala, relatia voastra se va adanci pe masura ce veti scoate la lumina atat domenii ale acesteia in care domneste armonia cat si domenii de potential dezacord. Veti explora astfel modalitati?

• de a va adapta diferentelor care tin de personalitate si de mediile din care proveniti;
• de a clarifica asteptarile legate de rolul celuilalt partener;
• de a dezvolta intimitate spirituala;
• de a avea o relatie sexuala pozitiva;
• de a administra banii cu chibzuinta;
• de a dezvolta relatii sanatoase cu rudele prin alianta;
...si multe altele!

Rod al multor ani de experienta in consiliere premaritala si al unei serii de seminarii pe aceasta tema, manualul de fata iti ofera o informatie solida privind modul in care tu si partenerul tau puteti face ca mariajul vostru sa devina tot ceea ce a fost acesta destinat sa fie. Pe masura ce veti descoperi rolul pe care Il joaca Isus Hristos in casnicie, veti ajunge sa cunoasteti principiile si sa gasiti si puterea necesare realizarii unui mariaj durabil.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
Captcha