Actiunea Biblia

Actiunea Biblia

Actiunea Biblia

  • 120,00 Lei


Pentru prima data in Romania: Intamplarile Bibliei in benzi desenateActiunea Biblia cuprinde peste 200 de naratiuni dinamice, prezentate in ordine cronologica, astfel incat parcursul evenimentelor biblice sa poata fi urmarit cu usurinta de la inceput si pana in punctul sau culminat.ADEVARATII EROI DE ACTIUNE SUNT AICI!Intamplarile din Actiunea: Biblia prezinta clar si raspicat adevarul biblic intr-un limbaj contemporan, iar imaginile dramatice sunt sugestive pentru cititorii de orice varsta.Sergio Cariello – un artist renumit de benzi desenate – a creat imagini care sa trezeasca interesul cititorului prin jocul bogat de linii si culori, prin accentuarea detaliilor si prin creionarea unor chipuri expresive.Lasa-te, asadar, cuprins de entuziasmul relatarii celei mai minunate istorisiri din lume. - Biblia in benzi desenate
- Grafica realizata de Marvel and DC Comics
- Peste 700 de pagini color
- Coperta cartonata
- Pret redus pentru precomenzi  Pregateste-te de actiune...De obicei, cand ne gandim la Dumnezeu, nu-L privim ca pe un erou de actiune. Cu totii suntem impresionati cand Superman muta o masina doar printr-o suflare, insa Dumnezeu a creat intregul Univers cu suflarea Sa. Superman, prin puterea lui, ar putea sa-ti aduca zambetul pe buze intr-o zi mai dificila, dar Isus a salvat intreaga omenire prin moartea Lui.
De asemenea, Dumnezeu alege sa-Si implineasca planul Lui cu oameni uimitori (desi nu perfecti), si ei niste eroi in actiune. De pilda, Samson a omorat o mie de filisteni doar cu o falca de magar. Sau Estera, care si-a asumat riscul de a fi ucisa de imparat doar pentru a-l salva pe poporul lui Dumnezeu de la ucidere. Apar mereu filme noi cu Robin Hood sau Regele Arthur, insa istoria regelui David este cu mult mai spectaculoasa. El a fost pastor de oi in copilarie, iar apoi a trebuit sa traiasca in exil, inainte de a deveni rege. Aceste personaje istorice au existat cu mult inaintea legendelor ecranizate de Hollywood.
Dar ceea ce este chiar mai spectaculos e faptul ca Actiunea Biblia prezinta nu doar istorii palpitante din trecut, ci, astazi, acum chiar, te incurajeaza si te inspira sa fii tu insuti un erou al lui Dumnezeu in actiune. Eroii din Biblie nu au fost perfecti, si totusi au facut lucruri nemaipomenite. Nici noi nu suntem perfecti, dar putem face lucruri la fel de mari, chiar si mai mari. Actiunile despre care vei citi in cele peste 750 de pagini sunt doar un imbold pentru ceea ce poti tu sa faci impreuna cu Dumnezeu.
Cum vei raspunde la chemarea lui Dumnezeu la actiune?
Doug Mauss, redactor


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
Captcha