Editura Life Publishers Romania - Oradea

Life Publishers Romania
410610 Oradea, Bihor
OP 10, CP 25
edituralife@gmail.com

 
Acasa Life Publishers Romania Istoric Life Publishers Romania Contact Life Publishers Romania LIsta de carti la Editura Life Informatii prin tel.: 0359-177636
 
  Cautare
Cauta in Google
  Listeaza
 
  Categorii carti
 

Life Publishers Pentru comenzi in afara Romaniei
  Linkuri utile
  Newsletter
Adresa de e-mail
Google
Web Life
Cauta in Google
  Parteneri
 
Detalii carte

O VIATA TRAITA IN DUHUL - Life - George O. Wood

O VIATA TRAITA IN DUHUL - Life

 
 
George O. Wood 
   
Disponibil   
   
Format : 163 pag., 14 x 20.5cm   
Categorie: Doctrina / Teologie  Viata crestina     
Codprodus: 10231   
   
Pret: 20 RON  
   
Cumpara               
   
   Descriere  

Ne apropie de Dumnezeu
Ne trimite în lume

O viată trăită în Duhul oferă o compilatie completă de perspective cu privire la persoana si lucrarea Duhului Sfant, din partea liderului denominatiunii noastre. Este unică abilitatea lui Dr. Wood de a formula teologia penticostală adevărată în moduri creative si revigorante. El ne împărtăseste în mod clar dorinta lui ca penticostalii să nu fie multumiti cu amintiri despre întalnirile pline de putere pe care le-au avut în trecut cu Duhul Sfant, ci dimpotrivă, să caute să fie coplesiti de Duhul Sfant si să demonstreze dovada continuă a plinătătii Lui.

„Dr. Wood afirmă clar adevărurile fundamentale pe care Dumnezeu le foloseste în toată lumea pentru a răspandi trezirea spirituală si a aduce o spiritualitate reînnoită. Fiecare credincios trebuie să citească această carte, să-i absoarbă adevărurile, să le pună în practică si să le dea mai departe altora.”
Stanley M. Horton, Th.D.
Distins profesor emerit în Biblie si teologie, Seminarul Teologic Assemblies of God

„Oportunitătile si provocările vremurilor noastre necesită o reafirmare proaspătă si încrezătoare a credintei penticostale care să contină elemente biblice supranaturale. Cartea lui Dr. Wood face acest lucru într-o manieră usor de citit si care poate fi predicată în mod eminent”.
Edgar R. Lee, S.T.D.
Profesor principal de formare spirituală si teologie pastorală, Seminarul Teologic Assemblies of God
Presedinte, Comisia pentru puritate doctrinară

Cuprins

Prefată de Randy Hurst
Cuvant înainte de Dr. James Bradford
Cuvant înainte de George P. Wood
Introducere
Capitolul 1 – Persoana Duhului Sfant
Capitolul 2 – Botezul si umplerea cu Duhul Sfant
Capitolul 3 – O dovadă continuă
Capitolul 4 – Duhul Sfant si vorbirea în limbi
Capitolul 5 – Roada Duhului
Capitolul 6 – Darurile Duhului
Capitolul 7 – În chip cuviincios si cu randuială
Capitolul 8 – Lucrarea Duhului
Concluzie – Dă mai departe o mostenire întreagă
Plan de actiune


Prefată

RESPECTUL LUI GEORGE WOOD PENTRU CĂLĂUZIREA DUHULUI SFaNT A FOST EXEMPLIFICAT la prima întalnire generală a prezbiterilor pe care a condus-o în calitate de super intendent general. În acea dimineată, vorbitorul de la timpul de părtăsie a fost un evanghelist dintr-una din bisericile noastre etnice din Assemblies of God. La finalul mesajului său plin de pasiune, prezbiterii au izbucnit în cuvinte de laudă.
 Preluand conducerea acelei întalniri ce urma să fie una lungă, cu o agendă încărcată de problemele bisericii, Dr. Wood s-a oprit si a afirmat: „Cred că Duhul Sfant face ceva special în inimile noastre. Îmi dau seama că atunci cand ne întalnim, noi avem de discutat multe lucruri pe ordinea de zi. Dar cand liderii Bisericii Primare s-au întalnit, ei au petrecut timp în rugăciune. As dori ca această întalnire generală a prezbiterilor să se transforme într-o întalnire de rugăciune pentru cateva momente. Dacă Domnul vă pune pe inimă să mijlociti pentru cineva – pentru tara noastră, pentru Assemblies of God, pentru tinerii nostri, bisericile, pastorii sau misionarii nostri - si dacă Duhul Sfant vă îndeamnă, vă rog să veniti la microfon. Haideti să luăm un timp în care să ne deschidem inimile într-o rugăciune în comun.”
   Timp de mai bine de o oră, pastori si lideri zonali au mers la microfon. Ascultand rugăciunile pline de inspiratie presărate cu sfaturile si îndemnurile lui Dr. Wood, am avut sentimentul că acea atmosferă era una în care fondatorii Assemblies of God s-ar fi simtit ca acasă.
 Fiindcă se apropie aniversarea a o sută de ani de la înfiintarea Assemblies of God, consider că este un moment deosebit de potrivit pentru o afirmare proaspătă a teologiei penticostale si pentru o căutare revigorată a punerii ei în practică, atat în biserică, cat si în vietile noastre personale.
 Într-un sondaj realizat de Comisia Evanghelică, mai multi pastori au fost întrebati care sunt resursele  de care ei simt că au cea mai mare nevoie pentru a-i ajuta în lucrare. Din cele aproape o mie de răspunsuri primite, unul dintre elementele cele mai des mentionate a fost nevoia de materiale privitoare la scopul mai larg al botezului cu Duhul Sfant si de îndrumare în ceea ce priveste încurajarea oamenilor de a căuta si de a primi plinătatea Duhului Sfant.
 Cartea lui Dr. Wood este deosebit de semnificativă si oportună pentru tema pe care o dezbate si îndrumarea pe care o oferă. O continuare adecvată la cartea sa Core Values (Valorile de bază), O viată trăită în Duhul transmite adevărurile, valorile si dedicarea care i-au motivat pe strămosii nostri penticostali si subliniază nevoia noastră stringentă după o viată trăită in Duhul în lumea de astăzi.
 Subtitlul cărtii, „ne apropie de Dumnezeu... ne trimite în lume”, a fost luat din analiza pe care Dr. Wood o face în capitolul trei. El ne reaminteste faptul că o viată trăită în Duhul are un impact asupra spiritualitătii personale – atat în închinare, cat si în mărturisire – deoarece ne aduce într-o intimitate mai mare cu Dumnezeu si ne echipează pentru a proclama mesajul lui Isus în lume.
 Citind această carte, vei observa dorinta lui Dr. Wood ca penticostalii de astăzi să nu fie multumiti cu amintiri despre întalnirile pline de putere pe care le-au avut în trecut cu Duhul Sfant si să nu înceteze să caute, după cum spune Dr. Wood în capitolele 2 si 3, să fie „coplesiti de Duhul Sfant” si să demonstreze „dovada continuă” a plinătătii Lui. El afirmă succint nevoia noastră în capitolul 2: „Dumnezeu ne-a trimis Duhul Său pentru a ne scoate dintr-o viată de complacere spirituală si a ne duce într-una de predare totală.”
 În timp ce Core Values a fost bazată în întregime pe interviuri, O viată trăită în Duhul a fost compusă dintr-o varietate de surse, începand cu sase transcrieri ale predicilor despre Duhul Sfant pe care le-a predicat în timp ce păstorea Newport-Mesa Christian Center din Costa Mesa, California. Un ganditor si scriitor prolific, Dr. Wood mi-a trimis prin e-mail observatiile si perspectivele sale pe parcursul întregului proiect – chiar si la final, cu o săptămană înainte de tipărire. Fiecare adăugare a fost atat de semnificativă încat si-a găsit locul în carte, cu atat mai mult spre folosul cititorului. Continutul aditional a fost colectat din articole si editoriale pe care le-a scris de-a lungul anilor. Cartea a fost finalizată cu o serie de interviuri. Un interviu a fost filmat, o parte din el putand fi vizionat pe o pagină specială de internet, www.LivingintheSpirit.ag.org. Capitolele diferă ca stil datorită surselor din care au fost extrase învătăturile si informatiile.
 Prioritătile si eficienta pastorilor devin evidente pentru pastorii care îi înlocuiesc, motiv pentru care l-am rugat pe Dr. James Bradford, succesorul lui la Newport-Mesa Christian Center, să ne împărtăsească perspectiva lui asupra conducerii lui Dr. Wood cu privire la lucrarea Duhul Sfant în contextul unei biserici locale.
 O viată trăită în Duhul oferă inspiratie si îndrumare cu privire la rolul vital al prezentei Duhul Sfant în viată si lucrare. Desi cartea nu este intentionată a fi o abordare exhaustivă a doctrinei penticostale, ea oferă o compilatie completă de perspective din partea liderului denominatiunii noastre. În interviul pe care l-am luat lui Dr. Wood, răspunsurile sale spontane au dezvăluit limpede bogătia si profunzimea cunostintelor sale despre Sfanta Scriptură si despre istoria miscării penticostale. Este unică abilitatea lui Dr. Wood de a formula teologia penticostală adevărată în moduri creative si revigorante. Cred din toată inima că numeroasele sale reflectii din această carte îi vor îndemna pe cititori nu numai să studieze Scriptura, ci si să caute tot mai mult împuternicirea Duhului Sfant.
RANDY HURST
Director al departamentului de evanghelizare si director de comunicatii în cadrul Assemblies of God – Misiune Mondială

 
   Voteaza cartea  
Cartea nu a fost inca evaluata.
 Excelent  Foarte bun  Bun  Satisfacator  Nesatisfacator
 
 
   Opinia cititorului  
Fiti primul care comenteaza aceasta carte.
Nume:
Email:
Opinie:
 
 
 
   Carti recomandate  
Cartea crestina UN PAS MAI DEPARTE UN PAS MAI DEPARTE
Sa ne apropiem de Dumnezeu prin suferinta si dificultati - Life

Joni Eareckson Tada

Pret:21.80 RON

Cumpara   Cumpara
Cartea crestina RUGACIUNEA EFICACE RUGACIUNEA EFICACE
Cum sa obtii de la Dumnezeu ceea ce ai nevoie - Life

Jim Cymbala

Pret:25.07 RON

Cumpara   Cumpara
Cartea crestina RASPUNSURILE LUI DUMNEZEU LA CELE MAI DIFICILE INTREBARI ALE VIETII - Life RASPUNSURILE LUI DUMNEZEU LA CELE MAI DIFICILE INTREBARI ALE VIETII - Life
Rick Warren

Pret:24 RON

Cumpara   Cumpara
Cartea crestina RADACINA TUTUROR LUCRURILOR RELE RADACINA TUTUROR LUCRURILOR RELE
Daniel Zalan

Pret:16.35 RON

Cumpara   Cumpara
 
 
  Cosul meu
  Reducere 10%
 
Informatii / Anunturi

Resurse gratuite

  Va recomandam
COMENTARII BIBLICE ASUPRA CONDUCERII - Life
John C. Maxwell

Lectii despre conducere din Cuvantul lui Dumnezeu

TOTUL INCEPE CU DUMNEZEU, LIDERUL SUPREM

De la Genesa la Apocalipsa, oamenii, evenimentele si invataturile ... [detalii]

  Va recomandam
AI FOST CREAT PENTRU MAI MULT - Life
Jim Cymbala
Iti doresti sa produci o schimbare?
Nu esti dispus sa te multumesti cu o viata linistita, care sa nu iasa din ... [detalii]
  Va recomandam
O VIATA TRAITA IN DUHUL - Life
George O. Wood

Ne apropie de Dumnezeu
Ne trimite în lume

O viată trăită în Duhul oferă o compilatie completă de perspective cu privire la ... [detalii]

  Va recomandam
FAURITORUL DE CERCURI Trasand cercuri de rugaciune in jurul visurilor si temerilor tale - Life
Mark Batterson

Trasand cercuri de rugaciune in jurul visurilor si ... [detalii]

  Va recomandam
CUM SA SCAPI DE INGRIJORARE PENTRU... TOTDEAUNA - Life
Elizabeth George

Planul lui Dumnezeu pentru o liniste sufletească de durată

Descoperă cum este să fii eliberat de ingrijorări pe termen lung

Te ingijorezi? ... [detalii]

  Va recomandam
Sase RUGACIUNI la care DUMNEZEU raspunde INTOTDEAUNA - Life
Mark Herringshaw & Jennifer Schuchmann

Este în regulă să ne rugăm pentru motive egoiste?
Strigătul: „Doamne, ajută-mă!” poate fi considerat o rugăciune adevărată?

Există sansa ca „rugăciunea ... [detalii]

  Va recomandam
NEBANUITA CARARE SPRE SUCCES Cum foloseste Dumnezeu oameni imperfecti
Tony Evans
Eroii si eroinele Bibliei au fost cu totii desavârsiti… adevarat? Fals!

Rahav a fost o prostituata.
Iona a fost ... [detalii]
  Va recomandam
Biblia de studiu pentru o viata deplina [editie deLuxe, coperta piele, neagra, fermoar] - Life
Traducerea - Dumitru Cornilescu

Coperta este din piele, culoare neagra, aurita pe cotor, index de cautare si fermoar.

Biblia de Studiu pentru o viata deplina ... [detalii]

  Va recomandam
RAPIREA PREDICATORULUI
Karen Witemeyer
Un cowboy care vrea sa fie predicator.

Fiica unui om certat cu legea care vrea sa ii schimbe planurile.
IN DRUM SPRE ... [detalii]
  Va recomandam
UNEORI CASTIGI, ALTEORI INVETI - pentru adolescenti
John C. Maxwell
O pierdere nu este o pierdere in totalitate daca inveti ceva din ea.

Viata este plina de suisuri si coborasuri. Insa ... [detalii]
  Va recomandam
ABDUL & DL. FRIDAY Niciunul nu doreste sa ajunga in cer fara celalat
David Leatherberry
Aceasta carte este o relatare bazata pe o intamplare adevarata despre un musulman devotat ... [detalii]
   
 
 
 
 
                              Acasa  |  Istoric  |  Contact  |  Lista carti  |  Ajutor  |  Vizualizare cos  |  ANPC Proiectat de NetbaseNetbase Oradea - Proiectare si gazduire pagini web